AUTO-LAMP - firmowe żarówki samochodowe Moje Konto  Zawartość koszyka  Zamówienie  
  www.auto-lamp.pl » sklep » Bezpieczeństwo Moje Konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
żarówki ksenonowe-> (11)
żarówki halogenowe-> (67)
żarówki tuningowe (10)
żarówki sygnalizacyjne-> (71)
żarówki diodowe LED (12)
światła jazdy dziennej DRL LED (4)
zestawy żarówek zapasowych (4)
żarówki 24V -ciężarowe, autobusy-> (32)
bezpieczniki samochodowe (23)
chemia samochodowa-> (29)
Producenci
Nowości więcej
HB3 12V 60W  MEGALIGHT ULTRA +120%   - 2 sztuki<br>US-Typ 9005
HB3 12V 60W MEGALIGHT ULTRA +120% - 2 sztuki
US-Typ 9005

76,00zł
Wyszukiwanie
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie zaawansowane
Informacje
Wysyłka i zwroty
Bezpieczeństwo transakcji
Korzystanie z Serwisu
Kontakt
Poufność i bezpieczeństwo transakcji Poufność i bezpieczeństwo transakcji
Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 paŸdziernika 1997 roku poz. 833.) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204) sklep chroni dane osobowe Użytkowników.
Oświadczamy, że dane Klientów podane przy składaniu zamówienia lub wysłaniu zapytania przechowywane są w historii zamówień sklepu. Nie są one udostępniane osobom trzecim oraz nie są przedmiotem sprzedaży. Wykorzystywane są wyłącznie w celu naszego kontaktu z Państwem wyłącznie na potrzeby realizacji zamówienia i wysyłki zakupionego towaru. W czasie korzystania ze sklepu, składania zamówienia, mogą zostać Państwo poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły, jeśli dane te są wymagane do jej poprawnego wykonania.
Cookies (Ciasteczka) - niektóre obszary sklepu internetowego mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Zgodnie z Art. 24 ustawy o ochronie danych osobowych użytkownik ma prawo wglądu, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych.

Polityka Cookies
1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu AUTO-LAMP z siedzibą w Pabianicach ul. Warszawska 75
4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądŸ informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
10. Więcej informacji na temat plików cookies w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.
Kontynuuj
Koszyk więcej
...jest pusty
Promocje więcej
H7 12V 55W SPORTLIGHT BLUish <br>SET - 2 sztuki
H7 12V 55W SPORTLIGHT BLUish
SET - 2 sztuki

39,36zł
35,40zł
Recenzje więcej
Obecnie nie ma recenzji o produktach
Języki
Polski
Waluty

2005 - 2017   AUTO-LAMP Poland

www.auto-lamp.pl